Nederlands English Svenska Deutsch
Du er i øjeblikket her:

Om mærket

Varemærket Paradox London er etableret i 30 år som en familievirksomhed med speciale i produktion af kvinders sko, dans og brudesko. Vi så, at markedet savnede en trendy og alligevel behagelig samling af brudesko. Og så i 2002 blev mærket Paradox London PINK født.

Paradox London PINK blev godt modtaget og voksede hurtigt på det britiske marked takket være det store fokus på bruden og stylingen. Vi nåede snart vores første mål, og vi kunne sige, at Paradox London PINK forårsagede en revolution i brudeskosmarkedet. I de senere år er markedet for aften- og cocktailsko vokset, og vi har introduceret en samling af overkommelige stilfulde kvinders sko til enhver lejlighed.

Takket være den voksende succes i Storbritannien blev mærket også introduceret på tværs af landegrænser. I dag er Paradox London Pink en prisvindende leverandør og ses som en af ​​de største virksomheder i brude- og lejlighedsvise sko. Samlingerne er tilgængelige i mere end 35 lande over hele verden.

Vi har en meget omfattende brude- og aftenskoindsamling med et stort udvalg af modeller, der passer til alles smag og budget. Komfort er meget vigtigt for os, vores sko er udstyret med komfortpuder, hukommelseskum fodfod og åndbar foring i forfoden af ​​modellerne. Desuden er vores brude sko fremstillet af farvemæt satin, så de kan farves i enhver farve.

Vi er Paradox London PINK, og vi håber du kan lide vores samlinger!