Nederlands English Svenska Deutsch
Du er i øjeblikket her:

Garanti og retur

Alle produkter på Paradox Europe leveres med produktgaranti. Hvis et produkt ikke ser ud til at være blevet produceret korrekt, har du ret til produktgaranti. Hvis det efter købet ser ud til at noget er forkert med artiklen, bedes du kontakte mailen: info@paradoxeurope.com. Prøv at beskrive problemet så klart som muligt og send altid et billede. Dette er meget nyttigt til at vurdere og se problemet. Vi stræber efter at kontakte dig inden for 48 timer. Hvis det vedrører et velbegrundet klage, vil vi reparere artiklen, erstatte den eller tilbyde en anden løsning. Vi forsøger at behandle din klage så hurtigt som muligt.

Forklaring af tilbagetrækningsret

I løbet af afkølingsperioden på 30 dage har du som forbruger ret til at vurdere og prøve artiklen, som du normalt ville have tilladt i butikken. Generelt betyder det, at du som forbruger kan pakke ud artiklen og anvende den på samme måde som du ville have lov til at gøre i butikken.

Returneringer / udvekslinger

I Paradox Europe kan du udskifte eller returnere en vare inden for 30 dage efter indsamling eller efter levering af de varer, du har bestilt. For retur, bedes du kontakte Paradox Europe via telefon eller email. Kontaktoplysningerne findes på fakturaen eller på vores hjemmeside. Du skal returnere varen inden for 14 dage efter meddelelsen. Forudsætningen er, at artiklens emballage er fuldstændig og ubeskadiget (hvis det er rimeligt muligt) og produktet ubeskadiget. Perioden begynder dagen efter modtagelsen af ​​artiklen af ​​eller på vegne af kunden. I løbet af denne periode vil forbrugeren omhyggeligt håndtere varen og emballagen. Han vil kun forbruge eller udpakke artiklen i det omfang, det er nødvendigt for at vurdere, om han ønsker at beholde artiklen og har modtaget den rigtige artikel. Hvis han gør brug af sin ret til at trække sig tilbage, returnerer han artiklen i den oprindelige tilstand og emballagen til Paradox Europe i overensstemmelse med anvisningerne fra Paradox Europe. Du modtager hele beløbet ekskl. Returret inden for 5 arbejdsdage.